Presentatiedag

Heb je evt. andere aanvullende (financiele) ondersteuning nodig?

Meld je dan aan voor de Presentatiedag. Van te voren wordt er door nieuwe initiatieven een plan ingediend, inclusief begroting. Deze plannen worden beoordeeld en sommige initiatieven worden uitgenodigd om naar de Presentatiedag te komen en hun plan verder toe te lichten. Een team van experts is aanwezig om verder in gesprek te gaan en aanvullende (financiele) ondersteuning toe te kennen. Deze dag is alleen bedoeld voor wat wij noemen ‘stevige’ pioniersplekken. Denk aan plekken met een begroting van 20.000 euro of meer, die een betaalde kracht in dienst hebben, zich richten op een doelgroep die nu niet of nauwelijks vertegenwoordigd is in de kerken of initiatieven die zich richten op een regio waar de kerk niet of nauwelijks aanwezig is. Daarnaast is een verbinding met de lokale Protestantse Kerk van belang en willen we graag zien wat jullie visie op financiele duurzaamheid is.

Op de Presentatiedag kun extra begeleiding krijgen van een expert die voor een bepaalde periode met jullie optrekt. Ook is er subsidie beschikbaar tussen de 10.000 – 60.000 euro verdeeld over een periode van 1 tot 3 jaar (er wordt wel getoetst op eerder genoemde criteria). Daarnaast geven de experts ook inhoudelijk advies t.a.v. je project. Naast deze vormen van ondersteuning kan er soms ook maatwerk gegeven worden. Denk aan het faciliteren van werkgeverschap door de Dienstenorganisatie, zoeken naar verbinding met een investeerder of ondernemer die jullie initiatief verder kan helpen ontwikkelen. In ieder geval zit er veel expertise aan tafel!

Je kunt je met dit inschrijfformulier aanmelden en de datum kiezen van jullie voorkeur. Zie daarvoor ook onze agenda.
Let op: Minimaal 1 maand voor de presentatie moet door ons het pioniersplan zijn ontvangen zodat wij daarop een reactie kunnen geven tbv van jullie voorbereiding. Op de dag zelf hoef je dan niet weer het hele plan te presenteren, maar kunnen jullie ingaan op de door ons aangedragen bespreekpunten.