Leerkring met mentor

Leerkring onder begeleiding van een mentor

Een leerkring bestaat uit 5 pioniersteams en wordt begeleid door een mentor. Een team commiteert zich voor de periode van een jaar voor de leerkring. De leerkring bestaat uit:

  • 4 ontmoetingen om samen met casussen uit de praktijk aan de slag te gaan. Elk team wordt ten minste 3 van de 4 bijeenkomsten verwacht. 2 bijeenkomsten zijn tijdens de netwerkdagen.
  • Intervisie voor de voortrekkers (evt. online), 4x per jaar
  • Evt. beperkte aanvullende begeleiding op locatie door de mentor wanneer de leerkring, netwerkdagen en het online aanbod niet toereikend is

In september 2023 zijn er 6 leerkringen van start gegaan. Je kunt je t.z.t. aanmelden met je team voor de leerkringen die in september 2024 gaat starten. Voor meer info, mail naar pionieren@protestantsekerk.nl

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Dat ligt eraan. Het kan zijn dat jullie initiatief vanuit de startbegeleiding of de presentatiedag deze vorm van ondersteuning aangeboden krijgen. Dan zijn er geen kosten aan verbonden.
Maar dat neemt niet weg dat het in principe voor alle teams open staat. De investering per team is dan € 1.200,- per jaar.