Vitamine G, Hilversum

Welkom bij Vitamine G

Vitamine G wil een geloofsgemeenschap en netwerk zijn waar baby’s tot en met honderdjarigen de liefde van God op het spoor komen, waar ze groeien in toewijding aan Jezus Christus en in woorden en daden leren uitdelen van wat de heilige Geest geeft en doet.

We putten in alles uit de bron die Jezus Christus is. De Bijbel en gebed zijn daarbij voor ons onmisbaar. Er is ruimte op eigen tempo en met eigen overtuigingen te ontdekken wat christen-zijn betekent. Van hete hangijzers in de kerk maken we geen splijtzwammen. Mét onze verschillen willen we leerlingen van Jezus zijn.

Samen praten, lezen, bidden, vieren, rouwen, luisteren, dopen, opdragen, vragen, leren, muziek maken, zingen, spelen, zorgen, stil zijn, koffie drinken, de Maaltijd van Jezus (Avondmaal) vieren: het gebeurt in Vitamine G. We komen bij elkaar op zondag, voor onze vieringen die verschillend in vorm zijn, interactief en persoonlijk. Doordeweeks en op zaterdag ontmoeten we elkaar en anderen in (huis)kringen, triades, activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren en in diaconale activiteiten.

Vitamine G ontstond in 2011, als missionair initiatief, vanuit wijkgemeente Diependaal. In 2014 werd Vitamine G een van de eerste kleine pioniersplekken binnen de PKN, onder begeleiding van de IZB, om uit te groeien tot de missionaire gemeente (eigentijds protestants-evangelicaal) die zij nu is binnen de Protestantse gemeente Hilversum. Vitamine G is van harte deel van de PgH en werkt graag samen met de diverse wijkgemeenten en andere kerken en organisaties in en buiten Hilversum.

Meer weten over Vitamine G? Bekijk de introductievideo of ga naar www.vitamineg.net. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Vitamine G? Abonneer je op de nieuwsbrief, door een mailtje te sturen naar nieuwsbrief@vitamineg.net. Ons financieel ondersteunen? Dat kan ook! Elke gift die ons werk kan ondersteunen is van harte welkom, heel veel dank: https://www.vitamineg.net/doneren/.

Linda Zwart (www.geloveninbeeld.nl) maakte de video.