Pluk de vruchten van corona!?

Over de winst van de coronacrisis en blijvende vernieuwing van je pioniersplek

Geen enkele pioniersplek liet de coronacrisis onberoerd. Activiteiten konden niet doorgaan, contacten liepen anders dan normaal. Andere dingen lukten juist wel: online, op afstand, of in je betekenis voor je dorp of je wijk. Laten we dat nu allemaal liggen en gaan we weer gewoon terug naar onze activiteiten en plannen, of kan wat we ontdekt en gewonnen hebben aan nieuwe vormen helpen om je pioniersplek te vernieuwen? Deze online workshop is bedoeld om te achterhalen waar de winst van jouw pioniersplek zit en om te kijken welke vormen de coronatijd ons heeft leren oppakken en hoe je dat in kunt zetten in je pioniersplek.

workshopgever: Otto Grevink – initiatiefnemer coronaviering.nl, pionierbegeleider en pionier ‘Zin op School’

datum en tijd: zaterdag 31 oktober om 15:00 uur

duur: 1,5 – 2 uur

maximaal aantal deelnemers: 100

voorbereiding: Ter voorbereiding lees je de volgende blogs: Corona of niet: Online pionieren is de toekomst, Weten de mensen ons wel weer te vinden? en nieuwe (Geloofsvragen) in tijden van corona. (20 minuten)

platform: Zoom

aanmelding: Meld je aan tot maximaal drie dagen voor aanvang van de workshop. Dit kan door je naam en de workshoptitel(s) te sturen naar pionieren@protestantsekerk.nl.