Hoe maak ik mensen enthousiast voor mijn pioniersplek?

Over de relevantie van jouw verhaal voor je beoogde doelgroep

Zelf zijn we vaak heel enthousiast over onze pioniersplek. Dat verhaal vertellen me al te graag. Maar soms lijkt dat niet over te komen. De ander lijkt het enthousiasme niet te delen en raakt niet betrokken op de pioniersplek.

Heb je wel eens goed gekeken naar het verhaal dat je vertelt? Over jezelf? Over je pioniersplek? Hoe zijn deze twee met elkaar verbonden? Voor wie is dit verhaal relevant en waarom? In deze sessie gaan we aan de slag met de verhalen waarmee we contact maken en verbinden. We gaan het hebben over waarden, taal en de kracht van een goed, persoonlijk en oprecht verhaal.

Je krijgt door feedback van zowel Sander als je mede-pioniers een beter inzicht over jouw verhaal, de relevantie voor de beoogde doelgroep en krijgt tips over de sterke elementen en verbeterpunten.

workshopgever: Sander Ummelen – initiatiefnemer Waardengedreven en ‘De Kerkvernieuwers’

datum en tijd: 3 november om 9:30 uur

duur: 1,5 uur

maximaal aantal deelnemers: 20

voorbereiding: Denk ter voorbereiding al eens goed na over verhaal dat je over je pioniersplek vertelt. Schrijf dat in een korte alinea op. Probeer een antwoord te geven op (enkele van) de volgende vragen:

  • Wat maakt de pioniersplek bijzonder?
  • Wie is de beoogde doelgroep?
  • Waarom is het relevant voor hen?
  • Wat heb jij persoonlijk met de pioniersplek?
  • Waarom is jouw pioniersplek juist nu belangrijk?

platform: Zoom

aanmelding: Meld je aan tot maximaal drie dagen voor aanvang van de workshop. Dit kan door je naam en de workshoptitel(s) te sturen naar pionieren@protestantsekerk.nl.