Kaart met pioniersplekken

Protestants pionieren in kaart gebracht

Op deze interactieve kaart kun je snel pioniersplekken in jouw buurt vinden. Onder de kaart kun je vinkjes plaatsen en pioniersplekken vinden aan de hand van je eigen interesse. Klik in de landkaart op het label voor contactinformatie.

In contact komen met medepioniers

Deze kaart is vooral gemaakt om pioniers te helpen andere pioniers te vinden. Op een pioniersplek kun je tegen dingen aanlopen waar je graag eens over doorpraat met andere pioniers. Soms is het goed mensen te spreken in een vergelijkbare situatie.

Pioniersplekken met het oranje label zijn plekken met een nationaal bereik. Deze zijn niet op een specifieke locatie op de kaart te prikken. Stuur een mailtje als je gegevens van je eigen pioniersplek wilt toevoegen of wijzigen.

Bezig met laden

Bezig met laden van kaart...

Onze pioniersbeweging is volop in ontwikkeling

 

Als pioniersbeweging zijn we volop in ontwikkeling. Zo zal er een nieuwe website online komen en wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van online leermodules. Ook veranderen de kaders voor nieuwe pioniersplekken.

Wil je een nieuwe pioniersplek starten, neem dan altijd even contact op met pionieren@protestantsekerk.nl om te ontdekken wat deze ontwikkelingen voor jou betekenen.