Agenda

Alle data op een rij

Verkendagen pionieren (oriëntatie op pionieren)

Als je interesse hebt in pionieren, dan is de verkendag iets voor jou. Je krijgt allerlei informatie over pionieren, een pionier vertelt over zijn/haar praktijk en je hebt de gelegenheid om door te praten. Je bent van harte welkom!

De volgende verkendagen zijn op:

  • Zodra er nieuwe data bekend zijn, maken we deze hier bekend.
Luisterdag (voor startende teams)

Een paar keer per jaar is er een luisterdag voor teams die van start willen gaan met pionieren. Je kunt alleen aan een luisterdag deelnemen wanneer ja al contact hebt gehad met een begeleider. Heb je nog geen begeleider? Mail naar e.verwoerd@protestantsekerk.nl.

  • GEANNULEERD Op 13 juni 2020 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.
  • Op 3 oktober 2020 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.
Pionierstraining (voor bestaande pioniersteams)

De tweedaagse training voor pioniersteams die  van start zijn gegaan.

  • GEANNULEERD Op 12 en 13 juni 2020 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.
  • Op 2 en 3 oktober 2020 in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20 in Soesterberg. Inloop vanaf 9:00 uur.
Nichenetwerken

In een nichenetwerk kun je ervaringen uitwisselen met soortgelijke teams. Dit is een een extra mogelijkheid om van elkaar te leren.

Nieuwe data maken we hier bekend.

Landelijke pionierbegeleidersdagen

Voor pionierbegeleiders is er twee keer per jaar een landelijke pionierbegeleidersdag.

  • Op woensdag 1 april 2020 is er een landelijke dag voor pionierbegeleiders van 10:00 tot 12:30. Door de maatregelen rondom het coronavirus is dit een online vergadering (via google hangouts). 
  • Op woensdag 7 oktober 2020 is er een landelijke dag voor pionierbegeleiders op Nieuw Hydepark: Driebergsestraatweg 50, 3941 ZX Doorn.
Cursus doop en avondmaal

Ben je pionier en geen predikant? Heb je de wens te dopen en avondmaal te vieren op je pioniersplek? Dit is mede mogelijk door deze cursus van drie ochtenden (van 9:30 tot 12:30 uur).

  • Op de vrijdagen 8 en 22 november en 6 december 2019 vond de laatste cursus doop en avondmaal plaats op het Dienstencentrum in Utrecht. We houden je op de hoogte van nieuwe data.